به وب سایت شرکت تعاونی مهرورزان خوش آمدید.

وبلاگ

برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان «مدیریت انتشارات علمی کشاورزی»

برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان «مدیریت انتشارات علمی کشاورزی»

کارگاه آموزشی با عنوان « مدیریت انتشارات علمی کشاورزی» با حضور جمعی از محققین و اعضای هیات علمی در تاریخ اول خرداد ۹۷ در محل سالن کوثر موسسه تحقیقات برنج کشور  برگزار شد .

در این کارگاه که توسط آقای دکتر جلائیان  برگزار شد، مباحثی همانند انواع آثار قابل پذیرش برای سازمان تحقیقات، آثار ترویجی و چگونگی ارسال آن‌ها به معاونت ترویج، نحوه‌ی ثبت‌نام در سامانه‌ی مدیریت انتشارات علمی کشاورزی و نحوه‌ی ارسال آثار محققین از طریق سامانه‌ی مذکور، مطرح شدند.

مدیریت افزایش تولید در واحد سطح تنها راه افزایش تولید برنج است/ کشاورزان گیلانی کیفیت برنج را بر همه فاکتورها ترجیح می‌دهند

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، مریم حسینی صبح امروز در کمیته تخصصی برنج در سالن شهید انصاری استانداری گیلان اظهار کرد: کشت برنج در گیلان به یک فرهنگ تبدیل‌شده است.

وی با اشاره به کمبود زمین شالی‌کاری در کشور و عدم افزایش سطح زیرکشت افزود: با توجه به اینکه زمین برای کشت برنج محدود بوده تنها راه افزایش تولید برنج مدیریت افزایش تولید در واحد سطح است.

رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور تولید برنج در گیلان ازجمله شهرستان رشت را حائز اهمیت برشمرد و گفت: برنج گیلان ازنظر طعم و پخت بهترین نوع برنج است.

حسینی با تأکید بر اینکه کشاورزان گیلانی کیفیت برنج را بر همه فاکتورها ترجیح می‌دهند خاطرنشان کرد: با توجه به تأکید کشاورزانی روی کیفیت برنج سهی کرده‌ایم تا رقمی جدید به نام رش به ارقام اصلاح‌شده برنج بیفزاییم.

وی گفت: با توزیع ارقام اصلاح‌شده برنج در دست کشاورزان می‌توان افزایش تولید در واحد سطح را در شرایط آب‌وخاک یکسان شاهد بود.

رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور طرح مطلوب سازی برنج با ارائه مدیریت تغذیه گیاه را یکی از طرح‌های افزایش تولید در واحد سطح برنج نام برد و تصریح کرد: ارائه بهترین شیوه تغذیه کودها برای تغذیه برنج که همکاری بخش کشاورزان، مهندسین کشاورزی و دولت صورت می‌گیرد یکی از طره‌هایی اجرایی به‌صورت آزمایشی هست که می‌تواند در افزایش تولید مؤثر باشد.

حسینی با تأکید بر اینکه بهبود خاک و توزیع آب از دیگر عوامل افزایش تولید برنج است، گفت: توجه به تقویم به زراعی می‌تواند افزایش تولید برنج را در شالیزارهای فعلی داشته باشد.

 

 

برگزاری جلسه مشترک موسسه تحقیقات برنج کشور با پارک علم و فناوری

برگزاری جلسه مشترک موسسه تحقیقات برنج کشور با پارک علم و فناوری

روز دوشنبه ۳۱/۲/۱۳۹۷ جلسه مشترک با پارک علم فناوری استان گیلان در محل پارک برگزار شد. هدف از برگزاری این جلسه شناسایی شرکت­های دانش بنیان واحدهای فناوری و هسته­های فناور در حوزه برنج و انجام پژوهش­های مشترک سفارش محور و راه اندازی سیستم­های R&D می­باشد.

در این جلسه واحدهای فناور در حوزه­های معرفی ارقام جدید، تولید و فرآوری بذر برنج (پرایمینگ و بسته بندی)، هوشمندسازی کشت برنج به خصوص در زمینه آبیاری، سیستم­های آبیاری تحت فشار (آبیاری مکانیزه و هوشمند)، خشک کن­های دوار برنج، تولید نئوپان و صنایع جانبی برنج از کاه کلش، تولید محصولات غذایی (بدون گلوتن) از خرده برنج و… به معرفی واحدهای مربوطه پرداختند.

مقرر شد موسسه تحقیقات برنج کشور در مورد هر کدام از این موضوعات جلسات تخصصی با واحدهای مربوط برگزار و برنامه ریزی تحقیق و توسعه مشترک انجام شود.

روابط عمومی موسسه تحقیقات برنج کشور

انتصاب سرکار خانم دکتر مریم حسینی به سمت ریاست موسسه تحقیقات برنج کشور

طی صدور حکمی از سوی دکتر اسکندر زند، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، سرکار خانم دکتر مریم حسینی به سمت ریاست موسسه تحقیقات برنج کشور منصوب و معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات برنج کشور، طی مراسمی که در روز ۴ بهمن ماه ۱۳۹۶ با حضور آقایان دکتر رسول  زارع معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی  ، دکتر محمود بهمنی مدیرکل دفتر بودجه سازمان تات ، مهندس کریمی مدیرکل دفتر حبوبات و غلات وزارت جهاد کشاورزی، مهندس شعبان‌نژاد ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان و خانم دکتر رفیعی مشاور استاندار و مدیرکل دفتر بانوان و خانواده استانداری گیلان، رؤسای بخش‌های تحقیقاتی و پژوهشگران و پرسنل این مجموعه در محل سالن کوثر موسسه تحقیقات برنج کشور برگزار شد، طی ابلغ  حکم صادره  از سوی دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، خانم دکتر مریم حسینی به عنوان رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور منصوب و معرفی شد.

در این مراسم ابتدا آقای دکتر علی‌نیا رئیس سابق موسسه تحقیقات برنج کشور گزارشی از عملکرد خود در دوران مدیریتش بر موسسه را ارائه نمود.

سپس آقای مهندس شعبان‌نژاد، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ضمن تشکر از دکتر علی‌نیا جهت همکاری‌های شایسته وی با دستگاه‌های اجرایی استان، به پتانسیل‌های بسیار مناسب موسسه تحقیقات برنج اشاره کرد و در ادامه به بیان سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی و انتظار مسئولین مربوطه از موسسه و چشم‌انداز آینده به عنوان بازوی علمی این وزراتخانه پرداخت.

در این جلسه دکتر رسول زارع معاون پژوهش و فناوری  سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، طی سخنانی به بیان سیاست‌های جدید سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی پرداخت و ماموریت مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی را در اولویت اول، تحقیق برای برطرف نمودن مشکلات بخش اجرای کشور (اولویت دوم )  و در گام بعدی، استفاده از امکانات و قابلیت‌های بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان برشمرد.
وی همچنین استفاده از ظرفیت‌های بین‌المللی و فناوریهای  روز دنیا را در اولویت سوم وظائف و مسئولیت‌های مراکز تحقیقات کشاورزی  دانست.

در پایان جلسه، خانم دکتر مریم حسینی رئیس جدید موسسه تحقیقات برنج کشور نیز طی سخنانی، برنامه‌ها و اولویت‌های آتی خود را تشریح  و به استحضار حاضرین رساند.

در پایان این مراسم،  لوح‌های تقدیری از طرف ریاست سازمان تحقیقات، معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، معاونت موسسه در مازندران و همکاران موسسه به آقای دکتر علی‌نیا اهدا شد.
همچنین حکم انتصاب ریاست موسسه به خانم دکتر حسینی تقدیم و ابلاغ شد.

 

روابط عمومی موسسه تحقیقات برنج کشور

جهت مشاوره با ما تماس بگیرید